Al jaren maak ik zelf engeltjes, vilten hartjes, flesjes met bedeltjes,

kaarten met eigen foto’s en gedichten. Allemaal om mensen die verlies meemaken iets tastbaars te kunnen geven na het afscheid van een dierbaar iemand. Iets dat troost of herinnert aan die laatste dag(en) samen. Even iets kunnen betekenen voor een ander door te laten weten dat je aan hem of haar denkt doet zo goed.

En zo ontstond alweer een tijd geleden een wens die nu langzaam vorm heeft gekregen, namelijk om iedereen de mogelijkheid te bieden om leuke, betaalbare en lieve cadeautjes te kunnen kopen om te geven aan iemand die dat nodig heeft. Niet alleen na een verlies, maar ook op momenten in het leven dat je een hart onder de riem kunt gebruiken.  

 

‘Lief gegeven’ zie ik als een verlengstuk van mijn werk als uitvaartverzorger. De dagen tussen het overlijden van een dierbare en de dag van de uitvaart ben ik er voor nabestaanden. Bied ik een helpende hand, een steuntje in de rug en een arm om de schouder. En groeien we samen naar het laatste afscheid.

Maar als alle drukte voorbij is en de stilte zich in alle hevigheid aanbiedt begint het echte missen pas. Dan is het fijn als er mensen zijn die er voor je zijn, die even aan je denken. Ik hoop zo dat Lief gegeven daarbij kan helpen door lieve cadeautjes aan te bieden die je, met een klein kaartje erbij voor een paar woorden, kunt geven aan een ander.

En natuurlijk ook kunt kopen voor jezelf als je het nodig hebt.

 

In de ontvangstruimte van Katinka Uitvaartzorg aan de Halseweg 3 in Zelhem hebben de cadeautjes van Lief gegeven een plekje gevonden.

'Lief gegeven' is geen winkel. Je kunt alleen op afspraak langskomen zodat ik alle tijd heb om je te helpen. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend.

Heb je vragen of een verzoek om iets persoonlijks te maken laat het gerust weten.

Ben jij bezig met het regelen van je uitvaart en wil je mensen later iets meegeven als aandenken kan dat ook.

Samen gaan we kijken wat er mogelijk is en hoe ik je daarbij kan helpen.

 

Schroom niet om over de drempel te stappen, je bent van harte welkom!

Katinka Moerel

 

 

Lief gegeven

onderdeel van Katinka Uitvaartzorg

Halseweg 3

7021 CX Zelhem

tel.nr. 0314-646260 of 06-26724999

 

e-mail: info@katinkauitvaartzorg.nl

 

Hieronder zijn de meeste cadeautjes afgebeeld. Prijzen zijn op te vragen.

Zie je iets wat je wilt kopen, neem dan even contact met me op.

Lieve groet,

Katinka