Gastenboek


Welkom op onze website.

Wij horen graag wat u ervan vindt en natuurlijk mag u een reactie achterlaten.

Ook staan wij open voor leuke ideeën, tips en adviezen.

Zo kunnen wij ons werk nog beter afstemmen op uw wensen. 

 

Katinka & Eric


Commentaren: 13
 • #13

  Karin & fam (zondag, 23 april 2023 11:54)

  Lieve katinka & eric

  Wat zijn wij ontzettend blij en dankbaar met de keuze die we voor jullie hebben gemaakt na het overlijden van onze Vader & Opa.
  In de nacht is mijn vader overleden en hebben we jullie gebeld en met een uurtje waren jullie er samen om mijn vader te verzorgen.
  Wat fijn dat alles toen al geregeld kon worden kwa verzorging en dat me vader thuis kon blijven in zijn vertrouwde omgeving, dicht bij ons.
  De dagen erna waren fijn in communicatie en al onze wensen zijn in alle rust besproken.
  Katinka en Eric hebben alle tijd en rust voor de familie en de kleine kinderen.
  Ook leuke gesprekken (he Eric?)
  Niks is te gek!
  Knutselmaterialen met alles erop en eraan, zodat de kinderen herrineringen mochten maken.
  Condoleren thuis op een mooie plek met mooie aankleding van jullie kant was het een waardevolle avond met een traan & lach.
  Wij hebben vaak tegen elkaar gezegt als familie we zijn echt onzorgt door Katinka & Eric.
  Wij kijken terug op een prachtig waardevol afscheid.
  Grote pluim voor jullie!
  Lieve groet van ons allemaal!

 • #12

  Frans Jansen (zaterdag, 22 april 2023 12:33)

  Katinka en Eric maken hun wens om een persoonlijke en op maat gemaakte uitvaart te verzorgen 100% waar.
  Met oprechte liefde en zorg begeleiden ze zowel de overledene als de nabestaanden, tot en met nazorg na de uitvaart.
  Wat speciaal opvalt is hun talent je zonder enige druk uit te nodigen dichter bij het proces te staan dan je jezelf van tevoren voorstelde.
  In mijn geval leidde dat door mijn overleden vrouw te helpen afleggen, in de kist te leggen, deze in de auto te plaatsen, en bij de uitvaart zelf de kist tot aan de crematie oven te begeleiden, wat voor mij het afscheid completer en waardiger maakte.
  Ik ben hun hier blijvend dankbaar voor.
  Frans Jansen

 • #11

  Nena & Niels (zondag, 01 januari 2023 21:45)

  We hadden geen idee wat er op ons af ging komen, toen onze moeder op vrije jonge leeftijd te kwam overlijden. Toen Katinka en Eric binnen kwamen ontstond er meteen een soort rust, het voelde heel warm en menselijk. Niks ging overhaast alles werd stap voor stap besproken en alles gebeurde met liefde, respect en engelen geduld. Zelf hebben we 4 jonge kinderen wie ontzettend goed door jullie werden opgevangen. Overal was aan gedacht, de kleine dingetjes die alles extra speciaal maakte en een herinnering voor het leven mee geven. Zelf had ik een vreselijk beeld bij crematies of begrafenissen, nooit heb ik geweten dat je ondanks het enorme verdriet er toch ook iets ontzettends moois van kunt maken met elkaar. Hier door hebben we nog een laatste waardevolle herinnering met ons alle kunnen maken wie niemand ons meer afpakt. Lieve katinka en Eric, wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor al jullie goede zorgen en wij gunnen iedereen z’n liefdevol afscheid, dus wij raden jullie zeker aan!
  Liefs

 • #10

  Emiel Jansen (vrijdag, 22 april 2022 12:02)

  Katinka en Eric zijn in staat om met alle respect en liefde voor de overledene en de familie de uitvaart te begeleiden. Heel persoonlijk, met oog voor detail en altijd een luisterend oor. Uitvaartzorg zoals het moet zijn, maar niet vanzelfsprekend is.

 • #9

  Gonnie Ente (maandag, 06 september 2021 20:00)

  Lieve Katinka en Eric,
  Hierbij stuur ik jullie mijn recensie voor op jullie website. Ik hoop dat jullie een beetje rust gegund is geweest. Het was een hele fijne ervaring met jullie. Ik hoop dat we het niet meer over hoeven te doen ;-) .
  Liefs Gonnie en hieronder het stukje..  Hoe kan ik mijn dankbaarheid uitdrukken over wat Katinka en Eric voor mij betekend hebben na het overlijden van mijn man Ger. Het is bijna niet in woorden uit te drukken.
  Zij hebben mij bijgestaan van het begin tot het eind, met een inzet die bijna onvoorstelbaar is.
  Mijn wens was om het opbaren, de condoleance en de dienst thuis te houden. Er was weinig voor nodig voor ik het gevoel had dat ze begrepen welke sfeer ik voor ogen had voor het afscheid. Alles is gelukt zoals ik het me gewenst had en méer. Katinka en Eric deinsden nergens voor terug en doordachten alles tot in alle details om alles perfect te laten verlopen. Ze zijn erg goed op elkaar ingespeeld waardoor moeilijke situaties voor mij geruisloos verliepen. Ze zijn warm, discreet, professioneel en humorvol daar waar de sfeer luchtigheid kon verdragen. Alle betrokkenen in mijn omgeving waren net zo onder de indruk van hun inzet en professionaliteit als ik. Het was een beetje afscheid nemen als van goede vrienden toen alles voorbij was.
  Ik ben ze beiden heel erg dankbaar. Zonder hen had ik nooit zo’n mooi afscheid kunnen organiseren. Ik kijk met rust en grote tevredenheid op het hele proces terug en beveel hen beide met grote warmte aan!

 • #8

  Martijn Jansen (zondag, 05 september 2021 15:15)

  Katinka en Eric hebben ons in de verdrietigste periode van ons leven begeleid en ondersteund. Hierdoor kunnen we, ondanks het grote verdriet met voldoening en trots terugkijken op een laatste afscheid die bezielde wie en hoe mijn vader was en die kracht biedt voor de tijd die nog komen gaat.

  Katinka en Eric werken vanuit oprechte aandacht en betrokkenheid. Denken mee en geven woorden aan gevoelens en laten hiermee samen ideeën ontstaan.
  Hierbij continu rekeninghoudend met wensen, gevoelens en gezondheid van degenen die achterblijven en aanpassend aan wat zij nodig hebben.

  Geen tijdsdruk, maar stapje voor stapje, dag na dag.
  Geen eenheidsworst, maar oog en ruimte voor het unieke.
  Ruimte voor verdriet en rouw, maar ook voor warmte en trots.
  Alles met oog voor detail, warmte en oprechte aandacht. Vanuit hun hart, van mens tot mens.

  Ik gun iedereen, die een naaste moet missen en een mooi afscheid wil geven, Katinka en Eric.

 • #7

  Adrik en lidi (woensdag, 19 mei 2021 22:07)

  We hebben hele positieve ervaringen met Katinka en Eric. Ze hebben t afscheid van onze moeder en vader op een natuurlijke, menselijke, warme, manier begeleid. Alle wensen worden zoveel mogelijk uit gevoerd. Super hoe fijn we op deze moeilijke weg we zijn begeleid door hen.

 • #6

  Seerp Leistra (maandag, 25 januari 2021 16:37)

  Beste Katinka,  We zijn inmiddels al weer twee dagen verder. Maar de gedachten gaan natuurlijk nog veelvuldig terug naar eergisteren.

  We hebben, mede dankzij jouw voortreffelijke begeleiding, maandag een heel mooie dag gehad met een prachtige bijeenkomst in Steenderen als hoogtepunt.

  Maar ook voorafgaand aan die dag heb je ons al uitstekend geholpen bij alles wat er na het overlijden van onze moeder moest gebeuren.

  Dat gaf van het begin af aan een vertrouwd gevoel. Je trof meteen de goede toon en dat is de hele week zo gebleven.

  Ik wil je daar langs deze weg graag nogmaals voor bedanken en mee complimenteren.

  Het was echt fijn om dit proces met jou (en je man en andere medewerkers) te doorlopen.

  We houden mede daardoor warme herinneringen over aan het afscheid.

  Hartelijke groet en veel succes met jullie werk in de komende tijd,

  Seerp Leistra

 • #5

  Ap Willemsen (woensdag, 01 april 2020 16:39)

  Toen onze moeder afgelopen week overleed en we op zoek gingen naar een begrafenisondernemer, werd ons geadviseerd contact te zoeken met Katinka. Dit was het beste advies dat we konden krijgen. Er moest veel worden geregeld en geïmproviseerd in deze bizarre Corona-tijd. Geen opbaarmogelijkheid in het huis waar ze overleed en veel beperkingen t.a.v. de begrafenis. Katinka regelde alles op een professionele, maar vooral persoonlijke manier. Met geduld, aandacht en gevoel. Ondanks, of achteraf bezien, dankzij de beperkingen werd het een waardig, indrukwekkend en mooi afscheid. Dit alles te danken aan de manier waarop Katinka ons de ruimte gaf voor eigen inbreng in combinatie met haar ideeën en organisatievermogen. Een hartelijke dankjewel namens de kinderen en kleinkinderen is hier op z'n plaats

 • #4

  Jennifer Kolkman (donderdag, 12 maart 2020 22:56)

  Bijna 9 jaar geleden was je spreekster op de uitvaart van mijn vader die plotseling was overleden.
  Op de kist heb je drie rode, glazen hartjes gelegd.
  Na de dienst kregen mijn moeder, zusje en ik er ieders één. Ik wist niet goed wat ik er mee moest en heb weken met het hartje in mijn broekzak rondgelopen.
  Uiteindelijk voelde het of ik zo mijn vader een beetje bij me hield.

  Een kleine twee jaar na mijn vaders overlijden zijn de vader van mijn kinderen&ik getrouwd.
  In mijn jurk werd een speciaal vakje gemaakt voor het rode, glazen hartje dat ik inmiddels niet meer dagelijks bij me droeg, maar wel een speciaal plekje behield.

 • #3

  Dick Veenhuizen (donderdag, 09 mei 2019 08:26)


  Graag wil ik iets vertellen over mijn ervaringen met uitvaartverzorgster Katinka Moerel,
  Als zenuwarts (nu al jaren in ruste) heb ik veel patiënten mogen begeleiden in hun stervensproces. Dat was uiterst dankbaar en zinvol werk en ik heb veel geleerd van mijn patiënten.
  Zes jaar geleden werd mijn vrouw, Marijke, ongeneeslijk ziek. Het klinkt gek, maar toen brak voor ons een tijd aan van ongekende diepgang en liefde voor elkaar. Twee jaar geleden gingen we samen nadenken over zaken als: hoe de uitvaart te regelen en kan dit vooruitzien bijdragen aan ons voortdurend geluk.
  We verdiepten ons in uitvaartverzorgers en kwamen zodoende in contact met Katinka. Het eerste contact verliep zeer positief maar toch namen we enige tijd om definitief te besluiten met haar in zee te gaan. Wat ons erg aan spraak was dat zij een groot invoelendvermogen heeft en ons stimuleerde zelf na te denken hoe wij de uitvaartvorm vorm zouden willen geven. We deden dit samen met onze kinderen. Katinka leerde onze kinderen ook kennen en vooral onze kleinkinderen en al met al werd het een mooie periode waarin Katinka zich altijd bescheiden opstelde en ons stimuleerde tot intensief denken en voelen en zelf met creatieve ideeën te komen. Marijke had letterlijk de hoofdrol in dit proces. Haar kinderen en kleinkinderen steunden haar daarin geweldig.
  Een voordeel daarbij was dat Katinka een “éénpitter” bleek te zijn die haar werk als haar passie beschouwt. Al Marijke’s wensen konden worden vervuld mede dankzij de organisatiekwaliteiten van Katinka. Samen met kinderen en kleinkinderen en genodigden werd de uitvaart een prachtig gebeuren. Volledig in in lijn met de wens van Marijke en ondergetekende.
  Kortom: Katinka heeft bijgedragen aan een prachtige uitvaart. Ook daarna was zij mij tot steun.
  Bedankt Katinka, en lieve groet: Dick Veenhuizen

 • #2

  Henrieke nijland (woensdag, 19 september 2018 15:53)

  Ik heb voor het eerst een dienst met Katinka meegemaakt toen mijn tante is overleden. En helaas afg augustus heeft zijn ons weer begeleidt met de crematie van mijn oma. Wij hebben het als zeer prettig, liefdevol en warm ervaren. Dank je wel, groetjes henrieke nijland en kinderen

 • #1

  Henrieke nijland (dinsdag, 14 augustus 2018 23:09)

  Katinka heeft nu 2x een begrafenis voor onze familie "geregeld" en beide keren was het perfect!!