Gastenboek


Welkom op mijn website.

Ik hoor graag wat u ervan vindt en natuurlijk mag u een reactie achterlaten.

Ook sta ik open voor leuke ideeën, tips en adviezen.

Zo kan ik mijn werk nog beter afstemmen op uw wensen.

 

Katinka

Commentaren: 3
 • #3

  Dick Veenhuizen (donderdag, 09 mei 2019 08:26)


  Graag wil ik iets vertellen over mijn ervaringen met uitvaartverzorgster Katinka Moerel,
  Als zenuwarts (nu al jaren in ruste) heb ik veel patiënten mogen begeleiden in hun stervensproces. Dat was uiterst dankbaar en zinvol werk en ik heb veel geleerd van mijn patiënten.
  Zes jaar geleden werd mijn vrouw, Marijke, ongeneeslijk ziek. Het klinkt gek, maar toen brak voor ons een tijd aan van ongekende diepgang en liefde voor elkaar. Twee jaar geleden gingen we samen nadenken over zaken als: hoe de uitvaart te regelen en kan dit vooruitzien bijdragen aan ons voortdurend geluk.
  We verdiepten ons in uitvaartverzorgers en kwamen zodoende in contact met Katinka. Het eerste contact verliep zeer positief maar toch namen we enige tijd om definitief te besluiten met haar in zee te gaan. Wat ons erg aan spraak was dat zij een groot invoelendvermogen heeft en ons stimuleerde zelf na te denken hoe wij de uitvaartvorm vorm zouden willen geven. We deden dit samen met onze kinderen. Katinka leerde onze kinderen ook kennen en vooral onze kleinkinderen en al met al werd het een mooie periode waarin Katinka zich altijd bescheiden opstelde en ons stimuleerde tot intensief denken en voelen en zelf met creatieve ideeën te komen. Marijke had letterlijk de hoofdrol in dit proces. Haar kinderen en kleinkinderen steunden haar daarin geweldig.
  Een voordeel daarbij was dat Katinka een “éénpitter” bleek te zijn die haar werk als haar passie beschouwt. Al Marijke’s wensen konden worden vervuld mede dankzij de organisatiekwaliteiten van Katinka. Samen met kinderen en kleinkinderen en genodigden werd de uitvaart een prachtig gebeuren. Volledig in in lijn met de wens van Marijke en ondergetekende.
  Kortom: Katinka heeft bijgedragen aan een prachtige uitvaart. Ook daarna was zij mij tot steun.
  Bedankt Katinka, en lieve groet: Dick Veenhuizen

 • #2

  Henrieke nijland (woensdag, 19 september 2018 15:53)

  Ik heb voor het eerst een dienst met Katinka meegemaakt toen mijn tante is overleden. En helaas afg augustus heeft zijn ons weer begeleidt met de crematie van mijn oma. Wij hebben het als zeer prettig, liefdevol en warm ervaren. Dank je wel, groetjes henrieke nijland en kinderen

 • #1

  Henrieke nijland (dinsdag, 14 augustus 2018 23:09)

  Katinka heeft nu 2x een begrafenis voor onze familie "geregeld" en beide keren was het perfect!!