Judith Nijland

 

Mijn naam is Judith Nijland en met mijn bedrijf RondomOverlijden geef ik aanvullende zorg en ondersteuning naast de begeleiding die Katinka en Eric u als uitvaartbegeleiders geven.

 

Als begeleider in de laatste levensfase bied ik zowel praktische als emotionele hulp. U kunt met mij praten over uw gevoelens, pijn en angsten. Met een luisterend oor steun ik u in deze zo intense fase van uw leven. Daarnaast kan ik u goede informatie geven op het gebied van zorg, pijnbestrijding en palliatieve begeleiding en ook adviseren op het gebied van praktische zaken zoals een (levens)testament of wilsverklaringen. Door deze informatie kunt u de voor u juiste keuzes maken naar het levenseinde toe.

 

Na de uitvaart krijgt u als nabestaande veel te verwerken. Naast alle emotie die het overlijden van een dierbare met zich meebrengt, moet er veel geregeld worden. En dat kan meestal niet wachten. Pas als de zakelijke kant geregeld is, kunt u volledig aan het rouwproces beginnen. Ik bied nabestaandenzorg waarbij ik u emotioneel en praktisch ondersteun. Ik help u om overzicht te houden in een emotioneel moeilijke periode.

 

Meer informatie vind u op www.rondom-overlijden.nl of neem contact op via info@rondom-overlijden.nl